Over mij

Hi, Mijn naam is Menno van Dijk. Momenteel woonachtig in Zuid Holland en werk al meer dan 25 jaar als zelfstandig freelancer op het gebied van visualisatie, reclame artwork, 3D animatie en motion design.

Ooit ben ik begonnen met 3D Studio Max voor visualisatie en animatie projecten. Omdat het veelal zittend werk is heb ik 10 jaar later een uitstap gemaakt richting cameraman en cinematografie werk. Dit was een super leuke tijd en heb veel videoclips, bedrijfsfilms en corporate films gedraaid. Omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan, heb ik tegenwoordig een goede balans gevonden om mijn passie voor 3D Motion Graphics te combineren met mijn passie voor cinematografie.
Dit betekent dat ik de ene week voornamelijk achter mijn workstation werk aan 3D animaties, en een andere week op de set sta om opnames te maken voor een bedrijfs film of videoclip.

Deze balans houdt je niet alleen scherp, maar de ervaring en ideen die je opdoet in 3D programma’s kan je soms ook toepassen in filmprojecten.

Deze website is onderdeel van Dplus Visuals (dplusvisuals.nl) Beeldmateriaal en videomateriaal op deze website is direct of indirect in opdracht van de opdrachtgever gemaakt.  Copyright Dplus Visuals 2024

freelance videograaf red komodo-x cameraman

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van mijn diensten, projecten en nieuwtjes?
Schrijf je dan even in voor mijn nieuwsbrief.

Dank je wel voor het aanmelden voor de nieuwsbrief.